Yüksek hızlı stipr mounter machine / Pick and place machine / SMT machine
Parametre:
Yüksek hızlı esnek şerit alma ve yerleştirme makinesi | |
Maks. Pcb uzunluğu& Genişlik | 1.2*0.33 m |
Min pcb uzunluğu& Genişlik | 0.08*0.33 m |
Pcb sıkma | Ayarlanabilir basınçlı pnömatik |
Güç | 220AC 50 HZ |
Konveyör İletimi | Emniyet kemeri |
Uygulama:
HT-F7 üretilen led tüp, led panel ışık, led şerit için uygundur.
Makinenin yapısı
1. HT-F7'nin uzunluğu 2.7m, genişliği 2.45m, yüksekliği 1.53m ve toplam ağırlığı 1400 kg'dır.
2. Yukarıdaki resimden, iki montaj modülü ve her bir montaj parçası için 18 nozul ve 36 elektrik besleyici bulunmaktadır.
3. X, Y, Z ekseni sürüş yolu hakkında, servo motor tarafından kontrol edilir.
Lojistik ve teslimat:
Makinemizin elleçleme sırasında çarpışmasına neden olmamak için, makine ambalajlarımız vakum eklenmiş ahşap kutu ambalajını benimser. Çok sağlam.
Ayrıca müşteri ihtiyaçlarına göre nakliye veya eğitim, hatta uçmayı kabul edebiliriz. Genelde, makine ödeme yapıldıktan sonra dört hafta içinde teslim edilir.
Özellikler:
F7'nin en belirgin özelliği, 2-4 çeşit 150000 CPH kapasitesi ile üretim yapan çift amaçlı profesyonel yüksek hızlı mounter'dır. Üretim verimliliğinizi artıracak, işçilikten, yerden, güçten vb. Tasarruf sağlayacaktır. Ve F7 0.6m, 0.9m, 1.2m LED sert PCB ve 0.5m, 1m esnek şerit için geçerli olabilir. Toplanacak grup ve monte edilecek grup, özel patent teknolojimizdir.
Satış sonrası servis:
1. Mühendisimizi yerinde hizmet kurması ve eğitmesi için göndereceğiz.
2. Bakım süresi bir yıldır.
3. Profesyonel hizmet departmanı, müşteri sorunumuzu hızlı bir şekilde çözebilir.
4. Müşteriyi düzenli olarak ziyaret edeceğiz.
5. Garanti süresince, tamir edilmesi ve değiştirilmesi gereken tüm parçalar ücretsiz olacaktır.
Dikkat:
1. Makineyi gazlı veya aşırı kirli bir ortamda kullanmayın.
2. Alma ve Yerleştirme makinesini kullanmadan önce, yerleştirme makinesinin ortak etiketini anlamanız gerekir.
3. Düzenli algılama, yalnızca makinenin çalışması için değil, aynı zamanda makinenin uzun ömrü için de iyidir.
4. Makine operatörleri, doğru yöntemin kullanılması konusunda eğitilmelidir.
Şirket Bilgisi:
ETON IS, ETON kurulmadan önce 2011 yılında kurulan smt makinesinin üretimidir, 2007-2011 arasındaki teknoloji ile ilgili araştırma ve geliştirme için uzun bir zaman vardır.
Geleceği dört gözle bekliyoruz, ETON'un SMT alanında daha iyi bir başarı elde etmeye ve sektöre ve topluma daha büyük katkılar sağlamaya çalışacağına inanıyoruz!
Watsup / wechat / Telefon: +86-135-9015-1025
E-posta: Joy@eton-mounter.com